Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Naloži spletno igro

 
 
22.5.2011, 17:16
Kot sem že napisal, ne gre za neko statično zadevo, ampak za cel sistem.

Enemu prijatelju je uspelo zadevo prevarati z Cheat Engine (ucenje.php?t=0&id=1529). Zadeva se mu je shranila, res pa da je to naredil že pred dobrim letom ali več.
 
 
 
22.5.2011, 18:03
ja.. zdaj je pa vse že patchano... bi pa res užival v svoji offline verziji farmville al pa da bi mel svoj privatni server ^^
 
 
 
2.7.2022, 5:50
Thank you for sharing a very good information. Here we have the hottest games today like minecraf , mario , dragon ball ... always updated and completely free to GBA ROMs pc for more details
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!