Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.

Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjeni širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje s priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!
 
Nekaj primerov vsebin, ki jih najdete na Zmaga.com:
    Računalniški vodič (Prikaz datuma iz EMŠO v Excelu)
    Učenje jezikov (Spoznavanje v italijanskem jeziku)
    Kulinarični recept (Prekmurska gibanica)
    Naredi sam (Žar na oglje)
    Članek (Ni sramota obogateti, sramota je umreti bogat)
    Preverjanje znanja (Sklanjanje besede dno v dvojini)
    Forumska tema (Adobe razloži, kako so obdelane vesoljske fotografije)
Zmaga.com je na spletnem trgu prisotna od leta 2006 naprej, povprečna obiskanost strani je okoli 50.000 obiskovalcev mesečno, obiskujejo nas vse generacije, od mladih do seniorjev, spol pa je izenačen. Objavljenih je 9.979 učnih vsebin, katere se redno dodajajo vsak dan. Na sliki spodaj si lahko v grafični obliki pogledate statistiko, katero vodimo od samega začetka delovanja spletne strani.
 
 
Objavljena statistika velja za celotno obdobje delovanja spletne strani Zmaga.com in se redno posodablja, saj je na spletni strani vsak dan vedno nekaj novega. Prosimo vas, da vprašanja, katera lahko delite z ostalimi, postavljate na forum. Na tak način bomo pomagali vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami, kot je vaša.
 
Število vseh učnih vsebin: 9.979
Število računaliških vodičev: 3.429
Število kategorij spoznavanja jezikov: 124
Število kulinaričnih receptov: 196
Število vodičev za domača opravila: 196
Število poučnih člankov: 218
Število uredniških izborov: 4.783
Število uporabnih povezav: 742
Število objavljenih preverjanj znanj: 291
Število vseh izpolnjenih vprašalnikov: 198.056
Število vseh objavljenih tem na forumu: 19.759
Število različnih objavljenih objav na forumu: 107.429
Število registriranih uporabnikov: 29.701
Število uporabnikov, ki so prispevali učne vsebine: 209
 
  Oglaševanje na Zmaga.com
Prenesite PDF brošuro za oglaševanje na največji spletni strani tako po obiskanosti kot po številu vsebin za učenje v Sloveniji.

Prenos PDF brošure
 
  Kontaktirajte nas
V primeru vprašanj o naši organizaciji, tehničnih problemih ali morebitnemu sodelovanju z nami, nam pišite sporočilo na spodnji e-poštni naslov.

info@zmaga.com
 
  Avtorja Zmaga.com
Spletna stran je plod dveh avtorjev, ki skrbita za razvoj in ažurnost od samega začetka obstoja.

Dejan Nikitovič
Sergej Eržen
 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!