Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
  Ustvarite slikovno vsebino s pomočjo našega programa, PSD predloge ali pa pripravite slike v dimenzijah 300 x 225 slikovnih pik. Pri kulinaričnem receptu in domačem opravilu je dovolj, da samo objavite fotografije, pri preverjanju znanja pa jih ne potrebujete.  
 
 
Program za izdelovanje slik   Program za izdelovanje slik
PSD predloga   PSD predloga
 
 

Ko boste imeli pripravljeno vsebino, izberite spodaj ali na levi strani katergorijo ter jo objavite preko enostavnega vmesnika. Najbolj enostavno je, če najprej objavite slike in nato dodate še besedilo.

 
 
 

Vsebino, katero ste dodali, lahko do odobritve administratorja kadarkoli dopolnite, popravite ali pa pobrišete. Ko bo vsebina potrjena, boste na tej strani videli datum objave.

 
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!