Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Prenehaj slediti objave prijateljev na Facebooku

  Na Facebooku imate nekoga, ki neprestano objavlja vam nevšečne stvari. Še vedno ste lahko prijatelja, ni vam pa treba njegovih objav več spremljat.
 
 
1
 
 

Ko se prijavite v Facebook in odprete profilno stran vašega prijatelja, kliknite na ikono za prijatelja ...

 
 
2
 
 

... in izberite Prenehaj slediti.

 
 
3
 
 

Če želite prijatelja naprej slediti, lahko ponovno kliknete na ikono in izberete Sledi.

 
 
4
 
 

Če pa ne želite samo spremljati objave, kjer ste nekaj komentirali, lahko kliknete pri obvestili na ikono s tremi pikicami ...

 
 
5
 
 

... in izberete Izklopi obvestila za to stanje.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!