Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Ponastavite opozorila v Adobe Photoshop

  Adobe Photoshop vam lahko večkrat prikaže opozorila pri marsikaterem ukazu in jih lahko tudi onemogočite. Če bi jih radi ponovno prikazali, pa vam bomo pokazali v tem vodiču.
 
 
1
 
 

V primeru, da želite shraniti sliko za splet in uporabljate šumnike, vam bo Photoshop javil opozorilo, da lahko pride do nezdržljivosti.

Lahko označite Don't show again in to opozorilo se vam ne bo več prikazovalo pri tem ukazu.

 
 
2
 
 

Kliknite na Edit, Preferences in izberite General.

 
 
3
 
 

V tem oknu kliknite na Reset All Warning Dialogs.

 
 
4
 
 

Ko se vam pojavi pojavno okno, potrdite na gumb OK.

Vsa opozorilna okna se vam bodo ponovno prikazovala, vsaj dokler jih ne boste ponovno izključili.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!