Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Izboljšava fotografije s silhueto

  Silhueta je temna, v obrisih vidna postava. In če boste kdaj ustvarili tako fotografijo, jo je mogoče dobro tudi kdaj obdelati.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 
 
 
3
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 

Nato sem kliknil z desnim miškinim gumbom na sliko in nastavil veliko čopiča za kloniranje in Hardness na vrednost 0% (glej sliko).

 
 
6
 
 

Nato sem z izbranim orodjem ...

 
 
7
 
 

... popravil napake, ki so se zgodile pri brisanju objektov.

 
 
8
 
 

Pogled na popravljeno stanje.

 
 
9
 
 

Nato sem kliknil na Image in izbral Levels.

Temni in sivi drsnik sem nastavil po očutku, da sem silhueto bolje izpostavili.

 
 
10
 
 

Stanje pred spremembo Levels.

 
 
11
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!