Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Počisite podatke ob zapiranju brskalnika Edge

  Predlagamo, da počistite zgodovino brskanja in medpomnilnika ob zagonu brskalnika Edge in ga tako optimizirate za delovanje.
 
 
1
 
 

V brskalniku Edge kliknite na tri pikice za več možnosti.

 
 
2
 
 

In nato Nastavitve.

 
 
3
 
 

V novem oknu kliknite Zasebnost, iskanje in storitve.

 
 
4
 
 

Potem pa v polju Brisanje podatkov o brskanju kliknite na Izberite, kaj želite počisitit vskaič, ko zaprete brskalnik.

 
 
5
 
 

Na levi strani so možnosti, ...

 
 
6
 
 

... katere lahko označite, da se bodo pobrisale ob zaprtju brskalnika Edge.

Piškotke in shranjena gesla priporočamo, da ne označite, saj boste morali v tem primeru vedno vnašati gesla in prijave v spletne strani.

 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
8.2.2022, 7:35
Možnosti, ki jih imam označene.

 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!