Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Prilagodimo si Winamp

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Winamp ponuja nastavitve, ki nam omogočajo bolj prilagodljivo predvajanje glasbe.
 
 
1
 
 
Odprite Winamp in kliknite na Options in zberite Preferences (bližnjica sta tipki CTRL + P).
 
 
2
 
 
Novo okno z nastavitami se odpre. Pod Show Winamp in: naj bo odkljukan samo System tray in na desni strani si z drsnikom izberite poljubno ikono (jaz sem zvočnik).

Ta opcija vam bo program Winamp skrila v System tray (poleg ure) in tako omogočila drugim programom več prostora v opravilni vrstici.
 
 
3
 
 
Na desni strani izberite podstran Playlist in potem odkljukajte When loading multiple files, sort files by name.

Ta opcija vam bo avtomatsko sortirala po abecedi vse skladbe, ki jih boste vnašali.
 
 
4
 
 
Na desni strani sedaj izberite podstran Titles in odkljukajte prvo opcijo (Read meta data when file(s) are loaded into Winamp (can be slow......).

Ta opcija vam bo takoj ob dodajanju glasbe v Winamp prebrala vsako skladbo posamično in jo izpisala na podlagi vseh parametrov, ki jih vsebuje (leto, album, žanr...).
 
 
5
 
 
Glavne nastavitve smo prilagodili. Sicer jih Winamp ponuja še več, vendar je za večino uporabnikov to dovolj. Kliknite še na gumb Close.

Seveda pa se lahko še malo samo poigrate z nastavitvami in si ga še bolj prilagodite.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!