Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Preobleka za VLC

  Ste že naveličani običajnega VLC-ja ? Lekcija je prava za vas, saj bomo naložili preobleko za VLC s spletne strani, nato pa jo nastavili za privzeto
 
 
1
 
 

Odprite spletno stran, iz katere bomo prenesli preobleko za VLC.

 
 
2
 
 

Izberite datoteko in kliknite nanjo.

Nato kliknite na Download.

 
 
3
 
 

Potem prenesite datoteko na Namizje.

 
 
4
 
 

Odprete VLC in kliknete Orodja in nato Lastnosti.

 
 
5
 
 

Odpre se novo okno kjer označite možnost Uporabi preobleko po meri in kliknete na gumb Prebrskaj... ter poiščete datoteko, ki ste jo prenesli. Kliknete nanjo in potrdite.

Potem kliknete gumb SHRANI zaprite VLC in ga spet odprite v novi podobi.

Zzdaj imate lepši in boljši VLC.

 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
30.5.2010, 0:20
Glede na to, da je to tvoja 1 lekcija je v redu. Ti pa predlagam, da naslednjč slike shranjuješ kot PNG format (.png), ker ohranja piksle, poglej si tole lekcijo http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?.... in poglej kako se doda kurzor na sliko in naslednjič, ko delaš tako lekcijo ti svetujem, da na koncu pokažeš kako izgleda "preobleka".

Drugače pa v redu lekcija, 4/5.


spremenil: Laggy (30.5.2010 ob 00.23.09)
 
 
 
 
31.5.2010, 20:35
Hvala
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!