Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Skrite mape in datoteke

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Windows ponuja dodatne atribute, ki lahko skrijejo določeno mapo in datoteko. Pokazal vam bom, kako jih lahko spet vidimo.
 
 
1
 
 
Odprite Raziskovalca.
 
 
2
 
 
Kreirajte novo mapo in jo imenujte Sistemska mapa.
 
 
3
 
 
Kliknite na to mapo z desnim miškinim gumbom in izberite Lastnosti.

 
 
4
 
 
Odpre se vam novo okno z lastnostmi.

Pri atributih označite Skrita in potrdite na gumb V redu.

 
 
 
 
 
5
 
 
Mapa se vam je sedaj skrila in je več ne vidite.
 
 
6
 
 
V Raziskovalcu kliknite na Orodja in izberite Možnosti mape ...
 
 
7
 
 
Odpre se vam okno z novimi možnostmi.

Kliknite na zavihek Pogled.

 
 
8
 
 
...and choose the folder you want all the received e-mail from the person you specified  to be moved automatically upon receiving.

Click here for the lesson about creating Outlook folders if you want to specify your own folder and don't know how to create one.

Click OK and then click Finished.
 
 
9
 
 
.. in potrdite na gumb V redu.
 
 
10
 
 
Sistemska mapa se je spet prikazala. Ker je bila prej nastavljena kot skrita mapa, je sedaj prikazana v bolj zamegljeni ikoni.

Te nastavitve priporočam samo bolj izkušenim uporabnikom, ker lahko po nesreči izbrišete kako mapo ali datoteko, ki jo sistem Windows potrebuje.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!