Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Brisanje prahu s polic

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Skoraj vsi imamo na manj vidnih policah prah in vsake toliko je prav, da ga temeljito očistimo z posebnim čistilom.
 
 
1
 
 
Moja polica je v nekaj letih dobila kar nekaj prahu.
 
 
2
 
 
Sicer ne uporabljam čistil proti prahu in prisegam na mokre krpe in nič drugega, vendar sem vse v tem primeru vseeno odločil za čistilo, saj je bilo prahu res veliko.

S čistilom za prah sem najprej pošprical prah na polici.
 
 
3
 
 
Nisem pretiraval s špricanjem.

Čistilo proti prahu je dobro zaradi tega, ker se med čiščenjem ne praši in ni potrebno uporabljati vode. Kasneje pa naj bi preprečevala prahu, da se vrne takoj nazaj.
 
 
4
 
 
Potem sem s krpo ali papirnato brisačo pošprican prah dobro počistil.
 
 
5
 
 
V mojem primeru sem moral večkrat drgniti.
 
 
6
 
 
Prahu ni več in omara se mi sveti, kot da bi bila nova.
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
14.11.2010, 14:48
Ne bi rad bil osoren vendar bi te rad popravil pri slovnični napaki... mislim,da je 4 slikica napisal si "prvo sem pošprical" bolje bi bilo ce bi napisal "najprej sem pošpircal"
 
 
 
 
14.11.2010, 19:09
ja, a se norca delate...dejte raj kej pametnejšega objavljat, rajš še kakšen nov jezik za učenje, ne pa kako se prah briše, lepo vas prosim. imejte vendar nekaj ugleda.
 
 
 
 
15.11.2010, 15:28
Wtf, a ta lekcija je resna ? Pa resno mislim ta uprašanje
 
 
 
 
15.11.2010, 15:49
Vsaka lekcija ima svoj namen. Seveda pa se je treba zavedati, da veliko uporabnikov (tudi na zmaga.com verjetno) ne čisti prahu doma. In zakaj ne bi komu tega pokazali

Verjetno ta odgovor nekomu ne o upravičil začudenja, vendar pa ima stran veliko lekcij iz različnih področij in in upam, da vam ena ne bo pokvarila dneva?

Osebno se zavedam, da je splošnega in praktičnega znanja vedno manj in če bo ta lekcija pomagala enemu ali dvema uporabnikoma, ima svojo korist. Seveda pa ste tako kot vedno vabljeni k sodelovanju in upam, da vidim kak koristen nasvet tudi od vas.
 
 
 
 
16.11.2010, 23:27
Brisanje prahu s polic
 
 
 
 
17.11.2010, 14:42
bamboocha92:
ja, a se norca delate...dejte raj kej pametnejšega objavljat, rajš še kakšen nov jezik za učenje, ne pa kako se prah briše, lepo vas prosim. imejte vendar nekaj ugleda.

Meni je ta lekcija čisto OK.
 
 
 
 
18.11.2010, 22:14
Giggy:
Meni je ta lekcija čisto OK.

jah, meni se pa pač zdi poneumljanje ljudi, ker brisanje prahu se mi ne zdi taka umetnost, da bi potrebovalo lekcijo, kako to narediti.
 
 
 
 
19.11.2010, 21:54
Dobr da se ne spomne kdo pokazat kako se rit briše ...

Bolš bi blo, če bi kdo nakazu kako se izvede priklop na DVB-t sprejemnik
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!