Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Artajmo! 3. del

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Dodali bomo še zadnjo fotografijo in dokončali celoten izdelek.
 
 
1
 
 
Ker se mi je zdelo, da lahko na desni strani slike prikažem še malce več pokrajine, sem to enostavno storil z masko. Sedaj lahko sami vidite prednost maske pred klasičnim radiranjem slike.

Če bi na začetku sliko radiral, je sedaj ne bi mogel več "odradirati" in ponovno prikazati poradiranih delov. Z uporabo maske je to mogoče.

Kliknite tukaj, da si ogledate prejšnji, drugi del Artanja!
 
 
2
 
 
Slika je tako rekoč že končana. Dodali bomo le še eno teksturo za dodaten efekt. Prenesite to fotografijo in jo postavite na vrh vseh layerjev. 

Slika je moje delo, zato jo lahko brez skrbi uporabljate :)
 
 
3
 
 
Blending bomo nastavili na Soft Light.
 
 
4
 
 
Z uporabo orodja Levels bomo tej teksturi dodali še malce večji kontrast.
 
 
 
 
 
5
 
 
Kliknemo na Layer, New Adjustment Layer, Brightness/Contrast ...
 
 
6
 
 
... in celotno sliko še čisto majčkeno popravimo :)
 
 
7
 
 
Moj končni izdelek zgleda takole. Poskusite tudi vi in na forumu pokažite svoje izdelke. Ne pozabite, ko artamo, ne poznamo meja in ovir :) 

Ne pozabite pa, da slike, ki jih prenesemo z interneta, niso naša last! Zato tudi jaz povem, da si ne lastim nobene izmed uporabljenih fotografij ali tekstur (razen zadnje).
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!