Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Kako uporabljati spletno aplikacijo Traffic

  Traffic je spletna aplikacija, ki vam bo pomagala povečati promet na vaših spletnih straneh, kot so Twitter, Facebook, YouTube, Google + in na vaši osebni spletni strani.
 
 
1
 
 
Najprej odprite spletno stran http://www.izmenjava-prometa.com/. Registracija je brezplačna in preprosta.

Izbrati morate uporabniško ime, geslo (priporočam varno geslo) in vpisati veljaven email naslov. V nekaj sekundah boste na vpisan email naslov dobili aktivacijski email. Vsak na novo registriran uporabnik, prejme brezplačno 50 žetonov!.
 
 
2
 
 
Po uspešni prijavi v sistem Traffic v Meniju izberete Dodaj stran.

Nato izberete, katero stran želite dodati (Facebook, Google +1, spletno stran ali YouTube video posnetek).

Dodate povezavo do strani, naslov strani in določite CPC (žetoni na klik). 
 
 
3
 
 
Pozor, vaša stran s tem korakom še ni na voljo ostalim uporabnikom.

Da bi vašo spletno stran lahko videli ostali uporabniki v Meniju izberite Moje strani. Izberete kategorijo in v desnem kotu kliknete na zeleno ikono (Dodaj žetone - dodaš željeno število žetonov, ki jih uporabnik s klikom 'Všeč mi je', '+1' ali pa z obiskom strani prejme.). 
 
 
4
 
 
V Meniju izberete Twitter račun, vpišete uporabniško ime brez @ in pritisnete Dodaj. Ponovno v Meniju izberete Twitter račun in določite CPC (Žetoni na klik) in dodate žetone.
 
 
5
 
 
Na prvi strani pod Povezavami si lahko izberete, na kateri način boste zaslužili žetone. (Facebook, Twitter, Google +1, YouTube ali Auto-Surf)
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
24.11.2011, 7:00
Ampak, za kaj pa so uporabni žetoni?
 
 
 
 
24.11.2011, 14:24
Giggy:
Ampak, za kaj pa so uporabni žetoni?

To se tut jst sprašujm
 
 
 
 
24.11.2011, 22:30
Žetone lahko dodaš na svojo (npr. FB stran) določiš CPC (Žetoni na klik) in vsak uporabnik, ki bo kliknil Všeč mi je bo prijel določeno število žetonov. Ko bo na strani zmanjkalo žetonov jo ostali uporabniki ne bojo več videli. Dodana vprašanja lahko postavite tudi na našem forumu:
http://forum.web-center.si/
 
 
 
 
1.1.2012, 14:10
kdo ve zakaj nemorem pridit na to stran (dva dni mi je delalo zdaj pa ne več)
 
 
 
 
1.1.2012, 14:30
V lekciji je spremenjena povezava do spletne strani. Nova povezava je:
http://www.izmenjava-prometa.com/
 
 
 
 
2.1.2012, 17:58
tnx
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!