Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Kopija elektronskega sporočila v različnih mapah

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Spoznali bomo, kako lahko v programu za elektronsko pošto Outlook enostavno hranimo kopijo elektronskega sporočila v dveh različnih mapah.
 
 
1
 
 

V kolikor imamo elektronska sporočila organizirana po mapah, potem lahko naletimo na problem, ko bi morali isto sporočilo spraviti v dve različni mapi. Na srečo lahko to naredimo z enostavnim trikom.

V primeru lekcije imamo tako dve mapi Prijatelji in Služba.


 
 
2
 
 

Recimo, da imamo elektronsko sporočilo v mapi Prijatelji, vendar pa se sporočilo delno nanaša tudi na službo, zato bi ga radi hranili tudi v mapi Služba.

S pritisnjenim levim miškinim gumbom najprej zagrabimo sporočilo.

 
 
3
 
 

Prenesemo ga nad mapo Služba, vendar gumba še ne spustimo.

Sedaj pritisnemo tipko CTRL ter nato spustimo miškin gumb.

 
 
4
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!