Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Zamenjava programa za klicanje

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Android je odprta platforma za telefone in omogoča tudi zamenjavo privzetih aplikacij. Tokrat  bom namestili novo aplikacijo za klicanje.
 
 
1
 
 

V Trgovini Play poiščite aplikacijo Dialer One in jo namestite na telefon.

Kako dodajate aplikacije na telefon, si lahko ogledate v lekciji:Dialer One je ena izmed boljših aplikacij za klicanje, seveda pa ni edina, saj obstaja še nekaj dobrih alternativ.

 
 
2
 
 

Aplikacija bo avtomatsko registrirana kot program za klicanje.

Zato boste ob naslednjem pritisku na gumb za klicanje dobili vprašanje, katero aplikacijo naj Android uporabi za klicanje.

Tokrat izberemo Dialer One.

Če boste z aplikacijo zadovoljni, potem lahko označite Privzeta uporaba za to dejanje in to pogovorno okno se ne bo več prikazovalo.

 
 
3
 
 

Aplikacije omogoča vse od klicanja, kreiranja kontaktov, pošiljanja SMS in še mnogo več.

Poleg tega vsebuje veliko nastavitev, ki omogočajo, da si aplikacijo prilagodite vašim željam.


 
 
4
 
 

Ena izmed glavnih prednosti je tudi hitro iskanje kontaktov.

Pri iskanju vtipkate samo številke, ki predstavljajo določeno črko, pri čemer bo program avtomatsko ugotovil, katera od več možnih črk je ustrezna.

Tako npr. če iščemo besedo POLI, je dovolj, da vtipkamo 7654.


Če se izkaže, da vam aplikacija ni všeč, jo seveda lahko odstranite in bo telefon deloval tako, kot pred namestitvijo.

 

 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
15.3.2015, 12:46
Uporablja kdo?... Kako se obnese?
 
 
 
 
15.3.2015, 17:36
Sam ga trenutno sicer ne uporabljam, ker sem zadovoljen z Googlovim, ki se nahaja na Nexus 5.

Sem ga pa pred tem uporabljal na vseh prejšnjih telefonih in sem bil z njim zelo zadovoljen.

Lekcija pa je mišljena tudi zato, da se ve, da se privzet program za klicanje lahko zamenja, kajti obstajajo tudi drugi. Za preizkus pa je dovolj, da ga namestiš na telefon in preizkusiš. Če pa ti vešč, pa ga enostavno zbrišeš in bo spet na voljo stari program za klicanje.
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!