Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Ustvarjanje in urejanje profila na Grand Mash

  Tale učni opis vam bo pokazal, kako si ustvariti profil na slovenskem socialnem omrežju Grand Mash, nastaviti zasebnost in kako dodati prijatelje ter posodobiti profilno sliko.
 
 
1
 
 
Izpolnite vse osebne podatke in dodajte geslo ter odgovorite na logično preprosto vprašanje (primer vprašanja: 2+2=?, na to odgovorite tako, da vnesete številko 4 v polje za odgovor), vpišite še črke in števila v ustrezno okence (captcha).
 
 
2
 
 
Ko se prijavite morate potrditi mail. To storite tako, da odprete email, ki vam je bil poslan in kliknete na povezavo, ki je v emailu.

Ko ste email potrdili, se lahko vpišete z osebnimi podatki in si uredite profil tako, da kliknete na gumb Profil in potem na Uredi profil. Vrže vas na stran kjer lahko urejate profil. Tu lahko vnesete vse osnovne podatke, interese ...

Ko ste to naredili pritisnite na gumb Posodobi.
 
 
3
 
 
Zelo pomembna stvar je vaša nastavitev zasebnosti, saj ta določa kdo lahko dostopa do vaših informacij (vidi vaše slike, komentarje, profil ...).

Zasebnost si nastavite tako, da kliknete na zavihek Račun ter na gumb Nastavitev zasebnosti. Tu lahko določite stvari, ki jih želite deliti z ostalimi ali samo zase.
 
 
4
 
 
Kliknete na zavihek Profil in nato na gumb Uredi sliko profila. Izberete sliko, ki jo želite nastaviti za profilno in kliknete na Naloži sliko.
 
 
5
 
 
Kliknite na zavihek Člani, v polje vnesite informacije, ki vas zanimajo (ime, spol ...) ter kliknite na gumb Potrdi.

Ko najdete osebo, ki jo želite dodati med prijatelje, kliknite na gumb Dodaj med prijatelje.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!