Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Sprememba barve delovnega okolja

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Tokrat boste spoznali le nastavitev v Adobe Photoshop, kjer bomo spremenili le barvo delovnega okolja in si tako program delno prilagodili.
 
 
1
 
 
Odprite Adobe Photoshop in kliknite zgoraj na Edit ...
 
 
2
 
 
..., izberite Preferences in nato Interface...
 
 
3
 
 
V novem oknu boste v oknu Appearance videli različne barve v polju Color Theme.

Te barve imate na razpolago in le te lahko določate za vaše delovno okolje.
 
 
4
 
 
Izberite neko drugo barvo.

Jaz sem sivo, kot je bila včasih podoba nastavljena v starejših različicah Adobe Photoshop. Program vam bo barve sproti spreminjal, tako da za predogled ne bo potrebno potrditi sprememb.
 
 
5
 
 
Kliknite na gumb OK.
 
 
6
 
 
In vaš vmesnik ima novo barvo.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!