Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Pusti kopijo sporočil v strežniku

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  V kolikor za elektronska sporočila uporabljate Outlook, potem vam lahko prav pride možnost, da sporočila pustite na strežniku tudi potem, ko ste jih že prenesli na svoj računalnik.
 
 
1
 
 
Odprite Outlook.

Kliknite na Datoteka in izberite možnost Informacije.
 
 
2
 
 
Kliknite na gumb Nastavitve računa in še enkrat izberite možnost Nastavitve računa ...
 
 
3
 
 
Izberite račun, ki ga želite spremeniti.

Kliknite na gumb Spremeni ...
 
 
4
 
 
V novo odprtem oknu desno spodaj kliknite na gumb Več nastavitev ...
 
 
5
 
 
Izberite zavihek Dodatno.
 
 
6
 
 
Sedaj spodaj označite Pusti kopijo sporočil v strežniku. Ostale možnosti naj bodo neoznačene.

Privzeto se sporočila, ko se prenesejo na vaš računalnik, izbrišejo iz strežnika, sedaj pa bo kopija sporočila ostala tudi na strežniku.

Ta možnost je uporabna, če npr. uporabljate GMail, kjer imate na strežniku dovolj prostora in zato potrebe po brisanju ni.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!