Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Kdo je lastnik spletne strani?

  Na primeru slovenskega portala vijavaja.com si bomo ogledali kako lahko na hiter način izveste kdo je lastnik neke spletne strani in še nekaj njegovih osebnih podatkov.
 
 
1
 
 
Odprite spletno stran http://www.whois.ws/ in vpišite naslov strani, katere podatke želite izvedeti.

Jaz sem vpisal www.vijavaja.com. in pritisnite Who.si search.
 
 
2
 
 
In že ste na strani, kjer lahko pogledate podatke o željeni spletni strani.

Jaz sem o vijavaja.com izvedel, da je domena registrirana na ime Edvard Hiti, adminstrator pa je Matija Hiti (matic@vijavaja.com).....
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!