Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Chrome in izklop nalaganja iz predpomnilnika

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Če razvijate spletne strani, potem imate v brskalniku Chrome možnost, da onemogočite nalaganje strani iz predpomnilnika in tako vedno prikažete aktualno stran.
 
 
1
 
 

Spletni brskalniki zaradi hitrejšega nalaganja shranjujejo vsebino v lokalnem predpomnilniku, tako in lahko se zgodi, da brskalnik prikazuje vsebino iz predpomnilnika, kljub temu, da se je spletna stran spremenila.


Če razvijate spletne strani, potem obstaja priročna možnost, kako to v brskalniku Chrome izklopite.

 
 
2
 
 

Kliknite z desnim miškinim gumbom na poljubno mesto na spletni strani in v meniju izberite možnost Preglej, da odprete okno za razvijalce DevTools.


 
 
3
 
 

Kliknite na gumb tropičke, da odprete meni za Nastavitve in izberite možnost Settings.

 
 
4
 
 

V sklopu Network označite možnost Disable cache.

Možnost deluje samo, če imate odprto okno DevTools.

 
 
5
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!