Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Hitro pošiljanje Wordovega dokumenta

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Uporaben vodič za podjetja, kjer se veliko dela z dokumentacijo. Spoznali boste, kako lahko zelo hitro pošljete dokument, ki ga urejate.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

Potem kliknite na Datoteka.

 
 
3
 
 

In izberite Shrani in pošlji.

 
 
4
 
 

Na desni strani izberite Pošlji po e-pošti.

 
 
5
 
 

In nato Pošlji kot prilogo.

Če dokument ni shranjen, vam bo Word avtomatsko naredil začasno datoteko in jo poslal. Torej, ne bo vam potrebno datoteke prej shranjevati.

 
 
6
 
 

Odprlo se vam bo novo okno V Outlooku z priloženo datoteko.

Vse kar morate storiti, je določiti prejmnika in mu poslati sporočilo.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!