Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Povečajte prostor na Dropbox

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Z namestitvijo aplikacije Mailbox za mobilni telefon lahko hitro povečate količino prostora, ki je na voljo na vašem Dropbox računu, za dodatni 1 GB.
 
 
1
 
 

Dropbox je namenjen avtomatski sinhronizaciji datotek, tako da so te vedno na voljo na vseh napravah (računalnikih, telefonih, ..) ter preko spleta.

Za namestitev Dropbox aplikacije si oglejte


Po namestitvi kliknite na ikono Dropbox programa.

 

 
 
2
 
 

V oknu kliknite gumb za nastavitve, kjer boste lahko trenutno količino prostora, ki ga imate na voljo za vaše datoteke.

V mojem primeru imam trenutno na voljo 5.9 GB prostora.

 
 
3
 
 

Sedaj na svojem mobilnem telefonu odprite aplikacijo Trgovina Play (Android) ali App Store (iOS).


V njej poiščite aplikacijo Mailbox ter jo namestite na telefon.


 
 
4
 
 

Ko je aplikacija nameščena, jo zaženite.

Če na telefonu že uporabljate Dropbox aplikacijo, bo vaš račun avtomatsko razpoznan, v nasprotnem primeru pa boste morali vpisati še vaše uporaniško ime in geslo.

Za nadaljevanje kliknite gumb Continue ...

 

 
 
5
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!