Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Koledarski opomnik v sporočilu

  Poslali boste veliko osebam sporočilo z vabilom na nek dogodek. Priporočamo vam, da dodate še koledarski opomnik, katerega si bodo shranili v telefon.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 
 
 
3
 
 

Potem določite še datum, čas in opišite dogodek.

 
 
4
 
 

Kliknite nato na Datoteka ...

 
 
 
 
 
5
 
 

... in izberite Shrani kot.

 
 
6
 
 

V oknu za shranjevanje Vrsta datoteke določite Oblika zapisa vCalendar (*.vcs) in napišite poljubno ime za ime datoteke.

kliknite na Shrani.

 
 
7
 
 

V drugem delu pa bomo shranjeni koledarski opomnik poslali.

Na osnovni strani kliknite na Nova e-pošta.

 
 
8
 
 

V polje Skp ... vpišite prejemnike, katere ločite z podpičjem (;), nato v polje Zadeva vpišite logično ime za dogodek ter spodaj sporočilo.

Skp polje prikažete tako, da kliknete na zavihek Možnosti in nato označite Skp. To polje je priporočljivo saj vsi prejemniki ne bodo videli komu vse ste poslali sporočilo in bo tako varovanje zasebnih podatkov na metu.

Če pošiljate le enemu, potem lahko uporabite tudi polje Za ...

 
 
9
 
 
 
 
10
 
 

V oknu z raziskovalcem označite prej shranjeno datoteko z koledarskim opomnikom in kliknite Vstavi.

 
 
11
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!