Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Prenos arhiva svojih Google podatkov

  Google omogoča, da na svoj računalnik prenesete celoten arhiv svoje Gmail elektronske pošte in vseh drugih stvari, ki jih imate shranjene na Googlu.
 
 
1
 
 

Če želite shraniti na svoj računalnik vso svojo pošto, koledar, slike, kontakte, dokumente in druge stvari, ki so vezane na Google račun, potem lahko to enostavno storite tako, da prensete celoten arhiv.

Odprite spletno stran za prenos Google arhiva:

https://www.google.com/settings/takeout

 
 
2
 
 

Prikazal se bo seznam vseh storitev, ki so vezane na vaš Google račun.

 
 
3
 
 

Na desni strani obkljukajte tiste storitve, za katere želite izdelati arhiv podatkov.

 
 
4
 
 

Za nadaljevanje izdelave arhiva na dnu strani kliknite gumb Naprej.

 
 
 
 
 
5
 
 

Kliknite Ustvari arhiv.

 
 
6
 
 

Izdelava arhiva lahko traja kar nekaj časa, tudi več ur.

Ko bo arhiv pripravljen, boste na elektronski naslov prejeli obvestilo, v katerem se bo nahajala tudi povezava za prenos arhiva.


Kliknite Prenos arhiva in prenos se bo pričel.

 
 
7
 
 

Po prenosu datoteko odpakirajte in v njej boste ločeno po mapah glede na storitev našli vse podatke vašega Google računa.

 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
28.1.2017, 10:22
Pozdravljeni. Imam Prošnjo glede Stikov v G mail-u. Sčasoma se mi je "nabralo" več Skupin v Imeniku, oz. v Stikih, na primer : Prijatelji, Družina, in podobno. Mi prosim kdo lahko svetuje, kako Vse stike spraviti v eno Mapo, se pravi, iz vseh Skupin prenesti Stike na eno mesto, mogoče pod eno Ime mape. Za pomoč se vam že vnaprej lepo zahvaljujem. Lep pozdrav.
 
 
 
 
28.1.2017, 23:15
Kaj pa če greš direktno na urejanje stikov:
https://contacts.google.com/

In potem tam zbrišeš Oznake.
 
 
 
 
29.1.2017, 7:18

Dobro jutro. HVALA za odgovor. Si vzamem čas, in poskusim, če se da na ta način kaj narediti. Lep pozdrav.
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!