Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Skrčite velikost slik v Excelu

  Če ste v preglednico v Excelu vstavljali slike, potem je mogoče dobro skrčiti njihovo velikost, saj bo tako celoten dokument postal manjši.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

Preglednica, kjer se nahaja slika, v mojem primeru tehta 466 KB.

 
 
3
 
 

Zato sem sliko v preglednici označil.

 
 
4
 
 

Zgoraj kliknil na zavihek Oblika.

 
 
 
 
 
5
 
 

In nato na Stisni slike.

 
 
6
 
 

Ko se mi je pojavilo novo okno, sem pri polju Ciljni izhod označil E-pošta in potrdil s klikom na gumb V redu.

 
 
7
 
 

Dokument sem nato shranil.

 
 
8
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
30.10.2015, 13:05
Če ste v preglednico v Excelu vstavljali slike, potem je mogoče dobro skrčiti njihovo velikost, saj bo tako celoten dokument postal manjši.
 
 
 
 
30.10.2015, 13:06
V vseh Office programih.
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!