Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Izklopite zvok ob dotiku ekrana

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Samsung telefoni imajo za moje pojme eno najbolj zoprnih zvokov, kateri se pojavijo ob dotiku na ekran. Pokazal vam bom, kako ga izklopimo.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

In nato na Nastavitve.

 
 
3
 
 

V novem oknu tapnite na Zvoki in obvestila.

 
 
4
 
 

In nato poiščite in tapnite na Drugi zvoki.

 
 
5
 
 

V polju z nastavitvami za povratne informacije polje poiščite Zvoki ob dotiku ter izklopite zvok tako, da tapnete na zeleno puščico.

 
 
6
 
 

Zvok ob dotiku na Samsung telefonu je sedaj izklopljen.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!