Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Promet v živo na Google Zemljevidih

  Google Zemljevid tudi za Slovenijo podpira možnost, da grafično prikaže, kakšno je trenutno stanje prometa na cestah.
 
 
1
 
 

Na Google Zemljevidu si lahko ogledate, kakšno je stanje prometa na posameznih cestnih odsekih in tako hitro vidite, ali so kje zastoji.

Najprej odprite Google Zemljevid:

https://www.google.si/maps

 
 
2
 
 

V levem spodnjem kotu se z miško premaknite nad slikico Sloji in izberite možnost Promet.

 
 
3
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
4.12.2015, 16:26
Zelo koristno. A kdo ve, na koliko časa se obnavlja?

published: NikMan (7.12.2015, 13:15)
 
 
 
 
4.12.2015, 16:55
Na koliko časa se objavlja, nisem nikjer zasledil in tudi dvomim, da bi ga kje lahko dobil. Verjetno se tudi razlikuje od lokacije, do lokacije.

Google samo pravi, da vedno prikazuje podatke v realnem času. Če bi ugibal, bi rekel, da so podatki stari manj kot minuto.

Bi bilo pa zanimivo enkrat narediti en test, ko se zgodi kakšen poseben dogodek, in bi se v praksi videlo, koliko časa mine, da se ta dogodek dejansko odrazi na zemljevidu.
 
 
 
 
7.12.2015, 13:14
Zanimivo. Here je imel to že prej, vendar je v zadnjih letih nazadoval.
 
 
 
 
7.1.2022, 7:22
Takole gre to: https://avto-magazin.metropolitan.si/zan....

GOOGLE namreč omenjeno aplikacijo posodablja v realnem času s podatki, katere prejema od voznikov, ki imajo v svojih pametnih telefonih vključene mobilne podatke, lokacijo in aplikacijo GOOGLE MAPS (oz. ZEMLJEVIDI).
 
 
 
 
7.1.2022, 17:13
Dobra fora, kako je prikazal prometni zastoj

Ampak ja, v splošnem pa je zaradi tega v večini primerov v praksi prikaz prometa zelo točen.
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!