Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Kolikšno oceno je dobila določena igra

  Revija Joker opravlja svoje delo s srcem in veliko predanostjo, zato so njihovi članki in ocenjevanja zelo relevantni.
 
 
1
 
 

Mene osebno zanima, kako dobro je bila ocenjena igra Wing Commander 4 za PC, ki je izšla leta 1996.

 
 
2
 
 

Odpremo spletno stran www.joker.si.

 
 
3
 
 

Na spletni strani kliknemo na arhiv opisov, ki se nahaja na levem meniju spodaj.

 
 
4
 
 

V iskalnik vpištemo želeno igro in izvedemo iskanje.

Na tej strani lahko filtriramo tudi po platformi in oceni. Torej, če me zanimajo najboljše igre za PC, bom izbral PC in kliknil na Ocena, da se izpisane igre razvrstijo.

 
 
5
 
 

Iskalnik mi je prikazal zadetke na igro Wing Commander.

 
 
6
 
 

In poleg nje še oceno.

Če v reviji Joker igri dodelijo slabo oceno, to pomeni, da je igra res slaba in ni vredna nakupa. V njihovo strokovnost sem trdno prepričan.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!