Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Priprava pomaranče

  Ali ne jeste pomaranč, ker jih je težje odpirati? Pokazal vam bom, kako enostavno se jih pripravi.
 
Pomaranča
Pomaranča ( 1 kos )
 
 
1
 
 
 
 
 
2
 
 

Nato pa z nožem od vrha odrezanega dela pomaranče začnite rezati lupino ...

 
 
 
3
 
 

... in se z nožem zapeljite okoli (glej sliko).

 
 
 
4
 
 

Enako storite še za drugo stranico (glej sliko).

 
 
 
 
5
 
 

Sedaj preprosto olupite lupino pomaranče.

 
 
 
6
 
 

Pomarančo razpolovite.

 
 
 
7
 
 

In si jo postrezite.

Vsi vemo, da pomaranča vsebuje vitami C, vendar pa je dobro vedeti, da vsebuje tudi vitamine B, ki so potrebni predvsem za zdravo kožo in lase. Zaradi bogate vsebnosti selena in drugih snovi je dobra tudi za naš imunski sistem.

 
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
10.12.2021, 11:40
Zanimivo ! zanima me kdo pozna rešitev za lupljenje granatnega jabolka in uživanje ? Sadež ima ogromno vitaminov in zanimiv okus .
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!