Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Problem z zunanjim diskom Western Digital My Passport

 
 
17.3.2011, 18:44
Živjo,

imam problem z zunanjim trdim diskom; ko v vklopim v računalnik se mi na vsake 2 sekundi vklopi in vklopi. To se ponavlja skos dokler diska ne izklopim. Je pa še nekaj - ko ga vklopim se sliši tako kot bi nekaj v disku preskakovalo (nekaj v disku poka). Disk ne dela samo na mojem računalniku, na ostalih dela. Ima kdo kakšno idejo, kako bi ta problem rešil. (200 GB podatkov pa nočem izgubiti.)

Lep pozdrav!


spremenil: Matej V. (17.3.2011 ob 21.05.13)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!