Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Forum o jezikih

 
 
23.3.2011, 19:27
http://jeziki.mojforum.si/

Forum je še sveže odprt in skoraj popolnoma neurejen, vendar ste vabljeni vsi, ki se imate namen učiti kateregakoli tujega jezika. Hkrati pa vas pozivam h komentiranju izbora tem in izgleda foruma in seveda - predlogov.

Zaenkrat je forum postavljen na mojforum.si. Če se kdaj v prihodnosti zgodi, da pride do velikega števila uporabnikov, ga lahko postavim na svoj strežnik. Sicer pa iščem tudi kogarkoli, ki mu ne bi bilo odveč pomagati pri vodenju celotnega foruma. Sicer pa mislim na forumu "reklamirati" tudi te lekcije za učenje fraz in slovarja raznih jezikov na zmagi.com.

lp, Erco


spremenil: NikMan (24.3.2011 ob 06.13.41)
 
 
 
23.3.2011, 19:37
Če potrebuješ pomoč, ti lahko pomagam.
 
 
 
23.3.2011, 19:47
Jaz tudi, saj imam veliko izkušenj z moderiranjem na mojforum-u
 
 
 
23.3.2011, 19:51
Vsekakor bom vesel kakršnekoli pomoči!
Zaželjeno je tudi, da ima moderator vsaj malo izkušenj z jeziki, a ni nujno potrebno, ker je forum namenjen zgolj pomoči pri učenju tujih jezikov - se pravi je njegov glavni namen, da si ljudje med seboj pomagajo.

Zaenkrat bi bil zelo vesel kakršnihkoli predlogov.

lp
 
 
 
24.3.2011, 6:30
Lepo si pripravil forum Erco, vendar pa bi bilo dobro, da bi prej sam forum malo zapolnil z vprašanji in zanimivostmi, da ima obiskovalec že na začetku kaj za videti.
 
 
 
24.3.2011, 20:20
Vsekakor, ta vikend bom imel dosti časa in se bom kar spravil k urejanju foruma. Zahvaljujem se vsem tistim, ki ste odgovorili na to temo!
Zaenkrat še seveda ni možno kaj dosti komentirati, zato pričakujem komentarje po majhni preobrazbi foruma.


spremenil: Erco (24.3.2011 ob 20.20.42)
 
 
 
1.11.2011, 15:49
http://poliglot.mojforum.si/poliglot.htm....

Pri prejšnjem naslovu je šlo nekaj narobe, zato sem zdaj zadevo ustvaril pod to domeno. lp
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!