Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Informacije o spletni strani bodbid.com

 
 
26.3.2011, 10:01
Pozdravljeni!

Zanima me, če kdo ve kaj o tej strani in,če je že probal kako deluje. Zdi se mi sumljiva, ker so na njej izdelki, ki imajo smešno nizke cene. V resnici so to neke avkcije.
Npr. apple imac je bil 'prodan' za 35€

Lp


spremenil: NikMan (26.3.2011 ob 10.03.55)
 
 
 
26.3.2011, 10:14
Priporočal bi ti, da sploh ne iščeš in ne gledaš takih strani.

Vprašanje pa je tudi, če so ti podatki o prodaji sploh resnični. Najverjetneje gre za neko marketinško potezo, da privabijo obiskovalce, kot si recimo ti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!