Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

SSL Napaka pri odpiranju Ario Webmail

 
 
30.5.2011, 16:07
Pozdravljeni,
zakaj se mi vedno, ko odprem naslov http://webmail.ario.net/ v Google Chrome odpre stran spodaj? Ali bi bilo mogoče preskočiti tole stran samo, da pridem do svoje e-pošte?
LPspremenil: tdrumlic (30.5.2011 ob 16.09.06)
 
 
 
30.5.2011, 16:17
Moram reči, da se to tudi meni dogaja pri obeh cPanel prijavah, ki jih imam.

Strežnik ima varnostni certifikat (SSL), vendar Google Chrome dvomi da je pristen oz. zazna, da je nekaj z njim narobe. Kolikor sem na hitro pogledal po spletu, se tole ne more izklopiti. Lahko pa sam poizkusiš, tako da klikneš zgoraj na ikono za orodje, izbereš Možnosti in nato napredne možnosti. Nato imaš tam razne možnosti zaznavanja certifikatov. Meni tole še ni uspelo zrihtati, če pa uspe tebi, pa le javi.
 
 
 
30.5.2011, 16:36
Kontaktiral sem Ario in rekli so, da ni težava pri njih ampak na brskalniku, ki ga uporabljaš. Povedali so, da če uporabljaš Google Chrome ali Internet Explorer (9) bo vedno prikazalo, da je nekaj narobe s SSL certifikatom. Povedali so tudi, da brskalnikih kot so Mozilla Firefox, Internet Explorer ( 8 ), Safari in ostali pa gre stran normalno odpreti. Glede cPanel-a pa sam ne bi vedel kaj bi bilo narobe. Jaz uporabljam cPanel na Gigahost in 000space.com in se mi ni nikoli prikazalo opozorilo glede tega, da SSL certifikat ni veljaven. Zanimivo.

spremenil: tdrumlic (30.5.2011 ob 16.38.58)
 
 
 
30.5.2011, 18:02
To varnostno opozorilo v Chromu, jasno, lahko preskočiš; klikni na gumb Vseeno nadaljuj.
 
 
 
30.5.2011, 20:41
Da to vem, želim, da ne bi rabil vedno ko odprem Ario Webmail klikniti na gumb Vseeno nadaljuj .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!