Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Ustvarjanje glasnejšega zvoka

 
 
15.11.2007, 21:04
Ali obstaja kakšen program, da lahko kakšno pesem narediš glasnejšo ... npr. v Virtual DJ-u zmixaš muziko in jo narediš glasnejšo?

spremenil: realife (7.4.2011 ob 15.30.19)
 
 
 
15.11.2007, 21:33
Pa vprašal bi, če obstaja kak program, da odstraniš zvok pevca .. da se sliši samo muzika ?
 
 
 
16.11.2007, 10:11
Za odstranitev glasu pevca obstaja samo varianta, če je pesem posneta v stereo in če je glas pevca na obeh kanalih isti.
Potem lahko skopiraš kanal iz levega zvočnika in ga vrineš čez desnega z obratnimi vrednostmi (Invert), tako da se glas izniči.
Vendar pa ne pričakuj kakšnih vrhunskih rezultatov. Prav tako to ne deluje pri večini .mp3, ker tam kompresija uniči zgoraj omenjeno razmerje.

Za urejanje pa priporčam program Adobe Audition (bivši CoolEdit).
 
 
 
21.11.2008, 8:40
V Audition je odličen Filter Normalize, kjer lahko enostavno povečuješ jakost glasu.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!