Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Prvi koraki s kitaro

 
 
26.11.2016, 3:52
Najlepša hvala za odgovor in za začetek ste mi dali neko upanje, vem da ne bom prišel na vrh a če bi mi uspelo le nekaj bi bilo zame kot da bi prišel na Triglav. Kake kitare bi mi priporočali za kupiti? Nekaj gledam preko interneta(zavedam se, da najbolje je kupiti da sem fizično prisoten ne po spletu), nekaj sem pogledal od Yamahe CS 40 bi mi še kako priporočali? Ali najbolje bi bilo da si poiščem inštruktorja in da me testira glede zmožnosti in verjetno bi bilo najbolje tako kot pa da sam nekaj kupim ker lahko bi totalno zgrešil nakup!

Hvala za vnaprej in upam, da ne težim ker verjetno bom še kaj potreboval in bom še kao vprašanje zastavil, hvala


spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 4:58)
 
 
 
28.11.2016, 3:03
če kupiš Yamaho, ne moreš kaj dosti zgrešiti, ker so vse dobre kitare. Tako da CS 40 je po moje čisto dobra izbira.

Glede inštruktorja pa je tako, da se z njim hitreje naučiš, ker je precej lažje, če ti nekdo pokaže, kot pa da sam na novo ugotavljaš, kako se igra.

Eno stvar, ki je zelo pomembna in sem jo še pozabil omeniti, pa je tudi posluh za glasbo. Tu smo ljudje precej različni in eni ga imajo več, eni pa manj.

Če imaš dober posluh, potem se brez problema hitro lahko sam naučiš igrati. Če pa tega ni, pa bo treba v učenje vložiti precej več truda.
 
 
 
5.12.2021, 9:11
Najlepša hvala za tole lekcijo. Sem kar motiviran. Zadnje čase dosti igram slovenske pesmi in uporabljam stran www.zabrenkaj.si

Ali kdo pozna to stran? Se splača to uporabljat ali je kakšna boljša stran za akorde?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!