Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kdaj je v avtomobile najbolje natočiti gorivo?

 
 
29.6.2011, 7:33
Eno zanimivo vprašanje. Slišal sem že iz različnih strani, da je pametno točiti gorivo, ko rezervoar še ni popolnoma prazen. V primeru, da je čisto prazen, naj bo škodovalo avtomobilu?

Ali je to sploh možno, ali pa je samo to nek nasvet, ki je že desetletja star in nima nobene povezave z današnjimi avtomobili?
 
 
 
30.6.2011, 0:57
Po moje je zadeva še vedno aktualna.

Na dnu rezervoarja se lahko naberejo manjši delci (rja in podobno) in če je rezervoar popolnoma prazen, ti lahko delce potegne v "forgazar" oz. če se ne motim, po slovensko vplinjač. S tem se ti lahko delno zamaši. Vendar pa kakšne večje škode ne bi smelo biti.

 
 
 
31.3.2016, 15:15
Vplinjačev ali po domače karburatorjev že nekaj časa ni več.Vsa umazanija se ustavi v filtru za gorivo. Po moje ni problema.Amatersko mnenje.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!