Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Uporabljajmo FileHippo.com

 
 
2.7.2011, 0:00

FileHippo.com je spletna stran, na kateri lahko najdemo veliko uporabnih programov, ki jih seveda lahko naložimo na naš računalnik.

Povezava do vsebine
 
 
 
5.7.2016, 13:53
To je približno isto kot ninite.com ali?
 
 
 
6.7.2016, 5:47
FileHippo je stran, kjer dobiš zadnje verzije najbolj popularnih programov. Baza teh programov je res velika.

Ninite pa je stran, kjer se nahaja samo zelo majhno število najbolj popularnih programov. Glavna prednost pa je, da ima stran možnost, da označiš, katere programe uporabljaš in lahko potem vse namestiš naenkrat.

Tako da čisto isto ni.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!