Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prosim za pomoč pri izostritvi slike

 
 
14.10.2011, 19:47
Prosim, če mi lahko nekdo izostri sliko spodaj, da se bo brez pikslov videla na velikosti papirja A4.spremenil: Matej V. (14.10.2011 ob 21.36.10)
 
 
 
14.10.2011, 20:44
Kako to misliš, da bi izostril sliko? Če je tako majhna ne bo kaj dosti pomagalo, ko jo boš povečal... Lepo vzami pen tool in obrobi zadevo (res da bo trajalo) in nato selekcijo povečaj... druge ideje jaz žal nimam.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!