Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Program za snemanje namizja

 
 
26.11.2011, 12:06
Iščem kvaliteten program za snemanje namizja oz. dela na računalniku, nekaj takšnega, kar se lahko najde tudi v kakšnih video vodičih.
Sam sem že brskal po internetu in naletel na dva programa:

CamStudio recorder, ki pa mi ni preveč všeč, ker dela posnetke zelo slabe kvalitete, v katerih je polovico vsega dela na računalniku izpuščenega.

in BSR Screen recorder, ki je v tem pogledu boljši, ampak ni zastonjski, v trial verziji pa mi na video prilepi še razne logotipe.

Kakšen predlog?


spremenil: Erco (26.11.2011 ob 13.26.23)
 
 
 
26.11.2011, 12:14
Se pravi mora biti program zastonjski ali je lahko tudi plačljiv?
 
 
 
26.11.2011, 12:17
Priporočam ti Microsoft Expression Encoder 4 Screen Capture, ki svoje delo opravlja odlično, poleg tega pa je brezplačna verzija polno funkcionalna. Edina omejitev je ta, da z njo lahko posnameš videoposnetke do dolžine 10 min. Jih pač posnameš več in jih združiš, če rabiš daljši posnetek. Ravno tako ti ne doda nikakršnih watermarkov ali česa podobnega.

Povezava do lekcije: http://zmaga.com/ucenje.php?id=2449
 
 
 
26.11.2011, 13:26
Hvala, bom poskusil!
 
 
 
27.11.2011, 18:25
Obstaja še Camtasia, ki je na žalost za plačat, ampak jo jaz uporabljam in mi je zelo všeč, in zraven še dobiš video editor (Camtasia Studio) z veliko funkcijami.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!