Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kako odstraniti program Nero 7?

 
 
30.12.2011, 12:29
Zdravo
ali mi lahko kdo svetuje, kako naj popolno odstranim nero 7. Namreč nero 7 mi na windowsih7 ni pravilno deloval, zato sem hotel instalirati nero 10, vendar mi ne požene instalacije, ker zahteva da odstranim nero 7. Poizkusil sem sedmico ponovno namestiti in jo preko nadzorne plošče odstraniti, vendar je ni popolno odstranil in zato ne morem namestiti drugega nerota. Poizkusil sem tudi ročno z registra sem odstranil vse, kar je za nerota pa tudi to ne zadostuje. A obstaja še kakšna druga možnost.
Lepa hvala.
L.P.


spremenil: .lolo (30.12.2011 ob 12.39.27)
 
 
 
30.12.2011, 13:34
Potemtakem ti svetujem, da ga odstraniš z uporabo programa Revo Uninstaller. Brezplačno (svetujem to) ali 30 dnevno poskusno različico plačljive verzije si lahko preneseš z njihove uradne strani: http://www.revouninstaller.com/revo_unin....

Če ti Nera 7 ne zazna med nameščenimi programi, ker si ga že odstranil, ga še enkrat namesti, če se bo dalo.

Sicer pa ti priporočam, da za zapekanje CD-jev in DVD-jev raje uporabiš kakšen drug program, ker kot vidiš Nero ni najboljša rešitev.

Mimogrede, zapekaš jih lahko že s samim Raziskovalcem (http://www.zmaga.com/ucenje.php?id=817), brez dodatne programske opreme.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!