Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Vklop zasebnega brskanja v Google Chromu

 
 
5.3.2012, 0:00

Če bi radi pri brskanju ostali ostali nekoliko bolj zasebni, lahko v Google Chromu vključite zasebno brskanje, s čimer se zgodovina obiskanih strani ne bo beležila.

Povezava do vsebine
 
 
 
5.3.2012, 13:13
...oz Ctrl + Shift + n.
 
 
 
6.3.2012, 8:42
Eric Schmidt: Ne sledimo uporabnikom Googlovih storitev

http://www.delo.si/druzba/infoteh/eric-s....
 
 
 
30.12.2016, 0:01
Zanima me, če se da na androidu 5.X.X ali višje naštimati na namizju bližnjico do incognito chrome? Da ne rabim zaganjati chrome pa potem iskati pod orodja itd..
 
 
 
30.12.2016, 23:40
Kar sem gledal, na Androidu to ni mogoče.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!