Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kako pridobiti kartografijo na Nokia C2-02

 
 
10.3.2012, 19:48
Pred kratkim sem v Si.Mobilu kupil mobitel Nokia C2-02, s priloženo MicroSD (2gb) kartici, na kateri je bil (očitno) zemljevid (kartografija - "citis").

Ob formatu Micro SD kartice, pa se bojim, da sem izgubil vse te karte (mesta), saj mi ob vstopu v "Zemljevidi" ne najde več nobenega naslova,mesta,ulice...

Vidi se le bel zaslon, zgoraj pa napis "Nalov ni na voljo" ...


Mi lahko kdo kako pomaga, kako prit oz. pridobit nazaj to kartografijo (brezplačno), oziroma ima kdo enak mobitel in bi bil tako prijazen ter delil tisti del iz MicroSD kartice, ki vsebuje kartografijo (citis) ?


Lepa hvala za pomoč in LP!


changed: NikMan (15.7.2012 ob 09.45.47)
 
 
 
10.3.2012, 21:50
Tvoj telefon nima podpore Wi-Fi omrežju zato je ena možnost, da si uporabiš zakupljen prenos podatkov (ga imaš?) in preneseš brezplačne zemljevide. Nokia ima ravno to prednost, da jih ponuja brezplačno in se jih namesti direktno preko telefona. Izbereš državo (Slovenija je velika okoli 30-50Mb) in preneseš.

Druga možnost je http://www.teleray.si, kjer ti bodo pomagali. V zameno za denar ali pa brezplačno?!
 
 
 
11.3.2012, 21:03
Ekola. k sreči se mi je pred formatiranjem vseeno (kot back up) presnela cela mapa "citis" ... Ostale mape z melodijami ipd. se namreč nikakor niso hotele ... 

Mapo citis sem tako naložil na novo, večjo MicroSD in sedaj deluje tako kot prej ... 

Sem pa videl ja, da obstaja preko Nokia Suit programa, varjanta UL kart različnih držav.

However problem je rešen; NikiMan, tebi pa hvala za rešitev in odgovor!

LP


spremenil: podtalje (11.3.2012 ob 22.19.22)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!