Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Najboljši program za predvajanje glasbe

 
 
13.3.2012, 15:28
Rabim eno pomoč... Kateri program na računalniku je najboljši za predvajanje glasbe ??BSB player, AIMP player,......,

spremenil: Matej V. (13.3.2012 ob 16.37.08)
 
 
 
13.3.2012, 16:32
Windows media player...
 
 
 
13.3.2012, 16:41
Poglej si primerjavo multimedijskih predvajalnikov na Wikipediji, kjer so primerjani v različnih stvareh: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_....
 
 
 
13.3.2012, 17:49
Na Windows XP mi je bila najboljša izbira Winamp za predvajanje glasbe, Media Player Classic pa za predvajanje video posnetkov. Danes na Windows 7 pa imam najraje "čisto" in uporabljam Windows Media Player za vse. Seveda z naloženim K-Lite Codec Pack Basic.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!