Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Viri in literatura za seminarsko nalogo o virusih

 
 
22.3.2012, 12:52
delam seminarsko nalogo o računalniških virusih, črvih in trojanskih konjih. ali kdo ve za kakšno spletno stran na kateri je opisano veliko virusov?

spremenil: .lolo (22.3.2012 ob 13.28.46)
 
 
 
22.3.2012, 12:59
Po moje je Wikipedia najboljša osnova.

Tam imaš obrazložene vse pojme, ki si jih naštel. Prav tako pa so potem na vsaki wiki strani tudi dodatne povezave, kjer lahko prebereš več o tem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_vi....
 
 
 
23.3.2012, 20:07
na wikipediji sem že pogledal
 
 
 
23.3.2012, 22:10
Kot rečeno imaš tam potem tudi polno povezav na ostale zunanje strani, tako da boš našel vse, kar potrebuješ.
Izjema je edino, če je problem z razumevanjem angleščine.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!