Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Video: Primerjava velikosti objektov v vesolju

 
 
25.3.2012, 23:03
Obvezen ogled za vse navdušence nad vesoljem in tudi tiste, ki jih tematika ne zanima. Video je kratek, dober, poučen in se ne vleče. Pokaže samo na hitro dejstvo, kako veliki objekti od naše Lune naprej.Verjemite, da je velika velika verjetnost, da nismo v središču vesolja.spremenjeno: NikMan (23.5.2017, 7:48)
 
 
 
26.3.2012, 15:10
Naredil sem malo krajšo verzijo posnetka.

Upam, da vam bo všeč.


 
 
 
8.9.2012, 21:53
si nemoreš predstavljati

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!