Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Aplikacije za otroke

 
 
8.4.2012, 12:30
Naredil sem stran, kjer bodo aplikacije za otroke.... http://www.brlog.si/igre/

Trenutno sem naredil samo eno in sicer "črke in števila". Aplikacija na zaslonu naključno prikazuje nek nabor črk, številk oz. znakov, ki ga določite sami. Določite lahko hitrost menjavanja znakov ter menjavanje tudi ustavite. Imate možnost tudi izklopa barv.

Velikost znakov se prilagaja glede na velikost zaslona, tako da je zadeva lepo vidna tudi na tabletih ter mobilnih telefonih, pri nas pa je zelo lepo uporabna na velikem tv zaslonu.

Upam, da se zadevi pridruži še kakšna uporabna aplikacija.spremenil: NikMan (8.4.2012 ob 14.25.17)
 
 
 
8.4.2012, 14:25
Zelo inovativno in uporabno. Upam, da boš naredil še kaj. Velik lajk!
 
 
 
8.4.2012, 17:08
Zabavno!
Pazi le na kontrast med besedilom in ozadjem. Tu spodaj je ena "aplikacija", ki glede na določene standarde preveri kontrast. Lahko poiščeš še kakšno skripto in jo vključiš v svojo kodo.http://www.colorsontheweb.com/colorcontr....
 
 
 
8.4.2012, 21:24
Sem dodal še avtomatično popravljanje kontrasta, kot si predlagal. Zadevo se da izklopiti v nastavitvah.
Hvala za nasvet.
 
 
 
8.4.2012, 22:57
Zanimivo in poučno za majhne.Res pohvalno!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!