Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Predstavitev igre: e-Sim

 
 
2.5.2012, 13:04
Govorimo o obetavni novi browser igri, ki je pravzaprav simulacija življenja. Zahteva okoli 5 minut dnevno ali več kako se vživite v igro. Igra je povsem brezplačna tako da ničesar ne morete izgubiti, lahko pa se dobro zabavate in sklenete mnoga nova poznanstva. Če se želite pridružiti se registrirajte na tej strani http://e-sim.org/lan.115654/

Lahko pa nas tudi obiščete na IRC-u “rizon, #esim-slo”. Slovenija trenutno bije težko vojno proti Italiji in Madžarski zato nujno potrebujemo vsakega igralca ki je pripravljen pomagat svoji domovini za obstanek na zemljevidu in prevladi v e-svetu.

Igro trenutno igra okrog 20 tisoč igralcev. V igri lahko postanete vojak, vodja podjetja, kongresnik, lahko naredite svoj časopis in celo kandidirate za predsednika države. Igra vsebuje 39 različnih držav med njimi tudi slovenijo kot sem že omenil. Lahko trgujete z drugimi, sklepate pogodbe in se borite za vašo državo. Lahko zbirate nagrade in tekmujete z drugimi igralci ali pa se pridružite vojaški enoti.

Torej vsi se registrirat tukaj... Za dobro Slovenije!
http://e-sim.org/lan.115654/
Lp in Slovenija vas potrebuje


spremenil: Matej V. (2.5.2012 ob 13.47.30)
 
 
 
2.5.2012, 14:17
čist ista je kot e republik
 
 
 
2.5.2012, 17:47
nebi rekel. pri ni toliko ''cuzanja'' dnarja iz igralcev
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!