Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Nakup telefona: Android ali MeeGo

 
 
9.5.2012, 18:22
Torej odločam se med tremi telefoni, v ožjem izboru sta dva.
HTC One V
ali
Nokia N9

Pri Nokii me predvsem zanima kako je z MeeGo sistemom; podpora aplikacij, se splača, itd.
Tretja izbira pa je Sony Ericsson Xperia Arc S, ki je malce dražji od zgornjih. Če telefon upraviči dražjo ceno, bi ga izbral, drugače pa se bolj nagibam k zgornjim dvema.
 
 
 
9.5.2012, 19:51
Osebno sem velik fan Nokia N9 in bom pristranski, vendar vseeno realen, saj zares veliko spremljam in tudi testiram vse možne naprave in sisteme. Naj ljudje govorijo kar hočejo, N9 ima danes še vedno najbolj inovativno uporabniško izkušnjo od vseh tekmecev danes in bo verjetno šele Windows Phone 8 pokazal alternativo. me pa moti, ker nima sihronizacije z Outlookom (v bistvu je, samo neuradno) in pri aplikacijah te zna malo zmotiti.

Že kar nekaj tednov niso objavili kaj konkretnega v njihovem storu, vendar je za povprečnega človeka aplikacij in iger dovolj. Priložene so tri odlične igre (NFS, Golf in vesoljska igra), na storu pa jih je še ene 20 dobrih. Vendar so tukaj tudi konča. Pogrešam zelo aplikacijo za ogled zvezd (sicer je ena, vendar slaba) in imel bi še kak drug Angry Birds (original je, plus neka prirejena verzija. Mogoče pride tudi Space, vendar še ni govora).

Sem se razpisal Je pa telefon oblikovno še vedno najlepši in če boš prebral različne opise, boš videl da veliko ljudi deli mnenje z mano. Sam vmesnik na telefonu je res čudovit in ima zelo lepe ikone. Črna barva je res črna. V zadnje pol leta so dodali kar precejšnje posodobitve (za primer, S2 ni dobil niti enega) in so pridni. Vendar pa, če želiš aplikacije, na telefon pozabi

Poglej si še reklamo, ki vrhunsko prikazuje trg Androida in iPhona, potem pa pride Meego. Predstavljeno z gladiatorji

 
 
 
9.5.2012, 20:51
Če želiš tako lep telefon kot je N9 in OS, ki ima pred sabo še svetlo prihodnost, potem vzemi Lumio 800. Aplikacij pa je za Windows Phone tudi že precej. Lahko pobrskaš po spletnem Marketplacu in preveriš, če se dobi vse, kar rabiš: http://www.windowsphone.com/en-US/market....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!