Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kaskader brez padala pristane na kartonastih škatlah

 
 
24.5.2012, 23:11
Kaskader Gary Connery je skočil z višine 730 metrov in pristal na 18.600 kartonastih škatlah. Na kratko, človek ima jajca. Na koncu pa pove, da bo njegov naslednji podvig enako nor kot tale. Le kaj namerava?Več na naslovu http://news.sky.com/home/strange-news/article/16233460spremenil: NikMan (24.5.2012 ob 23.13.21)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!