Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Informacije o spletnih brskalnikih za seminarsko nalogo

 
 
5.6.2012, 18:32
Pozdravljeni!

Pri seminarski nalogi moram predstaviti spletne brskalnike (predvsem odprtokodne ala chrome, firefox, ...).
Seminar naj bi predstavil predvsem tisto, kar navaden uporabnik ne pozna. Vsi vejo, da lahko z njim brskamo po spletu, dostopamo do e-pošte (gmail, yahoo, ...), gledamo filme na youtube itd.

Kaj torej še lahko delamo s temi programi? Prosil bi vas za pomoč, ker sem tudi sam le laičen uporabnik. Nekaj sem že brskal, a najdem predvsem kakšne so prednosti enega v primerjavi z drugim ... Če poznate kakšno uporabno povezavo?

Hvala za kakršnokoli informacijo!

Lp,
K


spremenil: Matej V. (5.6.2012 ob 21.33.49)
 
 
 
5.6.2012, 21:25
Dodatki pri Firefoxu in Chromu, spreminjanje tem (izgleda) brskalnika, izvoz uvoz zaznamkov ...
 
 
 
5.6.2012, 21:43
Pregledovalnik kode apletnih strani. Mislim, da ima Chrome tudi možnost spreminjanja kode kar v brskalniku, ampak se koda ne shrani, je vidna, dokler ne zapreš brskalnika.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!